vegan cheese

מי הזיז את הגבינה שלי?

לכל מי שעובר לטבעונות ותוהה איך יראו חייו ללא גבינות מן החי.

מה בתפריט?

הטעמים, המרקמים ומגוון הגבינות שנלמד להכין, יסירו מליבכם כל ספק. סדנה לבנה – לא לטבעונים בלבד!

קקאו שוט מחלב שקדים (נלמד להכין חלב בעצמנו)
סלט קייל, סלק, נבטוטים וחמוציות עם שבלולי גבינה אפויים
קרפצ'יו סלק במילוי גבינה סגולה
לאבנה, שמן זית וזעתר לצד נאן על מחבת
גבינת סויה בסיסית בתוספת אורגנו טרי
עוגת גבינה על בסיס בצק פריך בזיגוג סירופ פירות יער

אורך הסדנה

3 שעות

עלות

300 ש"ח

משתתפים

מינימום 8 אנשים

למידע נוסף צרו קשר:

054-7234670

ליעוז מלול - שף פרטי לאירועים

Call Now Button